facebook tracking
Tjänst

Lokalvård

Connect

Du som har öga för detaljer och en stor portion förståelse för kundens behov bör höra av sig till oss. Gillar du dessutom att ge service är din plats given.

Vi utför lokalvård på:

 • Kontor
 • Industri
 • Offentlig miljö

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Vi jobbar med

400 medarbetare

Arbetsplats & kultur

Vi arbetar hårt för att Rimab ska vara en attraktiv arbetsgivare. Ett företag där det finns utvecklings- och karriärmöjligheter så att vi får behålla alla duktiga och ambitiösa människor som jobbar hos oss. Vårt serviceutbud utvecklas kontinuerligt inom varje område och vi är noga med att de anställda utvecklas med oss. Ofta genom utbildning, externt och internt. Rimab önskar genom ett motiverande och medarbetarorienterat ledarskap skapa en personalpolitik, som är baserat på öppenhet, ärlighet och eget ansvar.

Detta får du hos oss

Vi servar framtiden tillsammans. En bra arbetsplats utgörs av individer som mår bra och trivs tillsammans. Det är vårt mål.

 • Konkurrenskraftig kompensation

  Vi ser till att framgången vi skapar tillsammans också berikar oss alla.

 • Bästa redskapen

  Vi erbjuder våra anställda de bästa arbetsredskapen och arbetskläderna på marknaden och tillhandahåller alla hjälpmedel som krävs för säker, olycksfri och välfungerande service skall uppnås.

 • Utvecklingsmöjligheter

  Vi vill växa, och ser gärna att personalen gör det tillsammans med företaget. Därför försöker vi alltid rekrytera internt. Det skall alltid löna sig att vara ambitiös.

 • Arbetsglädje och Trivsel

  Vår fokus på trivsel och arbetsglädje innebär att vi ständigt försöker hålla denna låga brinnande genom att hitta på trevliga och inspirerande saker tillsammans. Fester, aktiviteter som svetsar oss samman.

Bäckstensgatan 9
431 49 Mölndal Vägbeskrivning 031 49 53 50

Region Norr - Umeå

Kronoskogsvägen 6b
903 61 Umeå Vägbeskrivning 090 31770

Region Väst - Skövde

Kavelborvägen 2
541 87 Skövde Vägbeskrivning

Region Öst - Köping

Ullvileden
731 52 Köping Vägbeskrivning

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor