Tjänst

Kontorsservice

Connect

Gillar du att serva kunder med tjänster såsom kaffelösningar, växter, frukt, eller kanske är en trevlig blivande receptionist bör du höra av dig.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Vi jobbar med

1 medarbetare

Arbetsplats & kultur

Vi arbetar hårt för att Rimab ska vara en attraktiv arbetsgivare. Ett företag där det finns utvecklings- och karriärmöjligheter så att vi får behålla alla duktiga och ambitiösa människor som jobbar hos oss. Vårt serviceutbud utvecklas kontinuerligt inom varje område och vi är noga med att de anställda utvecklas med oss. Ofta genom utbildning, externt och internt. Rimab önskar genom ett motiverande och medarbetarorienterat ledarskap skapa en personalpolitik, som är baserat på öppenhet, ärlighet och eget ansvar.

Detta får du hos oss

Vi servar framtiden tillsammans. En bra arbetsplats utgörs av individer som mår bra och trivs tillsammans. Det är vårt mål.

 • Konkurrenskraftig kompensation

  Vi ser till att framgången vi skapar tillsammans också berikar oss alla.

 • Bästa redskapen

  Vi erbjuder våra anställda de bästa arbetsredskapen och arbetskläderna på marknaden och tillhandahåller alla hjälpmedel som krävs för säker, olycksfri och välfungerande service skall uppnås.

 • Utvecklingsmöjligheter

  Vi vill växa, och ser gärna att personalen gör det tillsammans med företaget. Därför försöker vi alltid rekrytera internt. Det skall alltid löna sig att vara ambitiös.

 • Arbetsglädje och Trivsel

  Vår fokus på trivsel och arbetsglädje innebär att vi ständigt försöker hålla denna låga brinnande genom att hitta på trevliga och inspirerande saker tillsammans. Fester, aktiviteter som svetsar oss samman.

Bäckstensgatan 9
431 49 Mölndal Vägbeskrivning 031 49 53 50 Se sida

Region Norr - Umeå

Kronoskogsvägen 6b
903 61 Umeå Vägbeskrivning 090 31770 Se sida

Region Väst - Skövde

Kavelbrovägen 2
541 36 Skövde Vägbeskrivning Se sida

Region Öst - Köping

Ullvileden
731 52 Köping Vägbeskrivning Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor